Wij zijn beginnen frituren in 2007. Met beide een job in de verkoop en graag omringd door mensen , besloten we de stap te wagen om een bestaande frituur over te nemen. We hadden vrijwel snel de microben te pakken en we ontwikkelde heel veel liefde voor het metier van friturist !

 

Verse en kwalitatieve producten dragen we hoog in het vaandel, eveneens het werken met goede/ gerichte toestellen is voor ons belangrijk. Het digitale tijdperk is in volle opmars en een informatieve website was een volgende logische stap. Onze frituur is gelegen op de Speelhoflaan in Sint-Truiden, vlakbij het Sint-Trudo ziekenhuis. Debbie en ik heten U van harte welkom op de website van frituur Veemarkt! Naast de klassieke frituursnacks bieden wij dagelijks verse frieten en bereidingen aan. Daarnaast beschikken we ook over een ruim assortiment traditionele burgers, broodjes, beefburgers, vegetarische snacks en een huisgemaakte spaghetti.

 

Kortom wij zijn een traditionele frituur die met veel passie haar producten aan U aanbiedt !

Neem vlug een kijkje op onze menukaart en plaats een telefonische bestelling of bestel via de chat van onze facebookpagina , klik daar op de blauwe knop " bericht versturen".

Telefoon: 0486/16.06.51

https://www.facebook.com/frituurveemarkt

 

Elektronisch betalen mogelijk, Bancontact en Payconiq

 

Tom & Debbie